Kthehu lart

Kjo pajisje do ju mbajë ngrohtë gjatë dimrit të ftohtë [FOTO]

Kjo pajisje do ju mbajë ngrohtë gjatë dimrit të ftohtë [FOTO] GazetaExpress

Kjo pajisje përshtatet me të gjitha llojet e xhaketave.

Torch 2.0 është emri i pajisjes e cila është universale dhe mund të përdoret me të gjitha llojet e xhaketave, transmeton Express. Kjo pajisje me anë të baterisë ngrohë trupin tuaj.

Ky ngrohës ka tri nivele nxehtësie dhe mund të ngrohë deri në 4 orë.

    Data: 12 Shkurt 2018 14:59
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera