Kthehu lart

Kamera GoPro i mbijeton llavës

Kamera GoPro i mbijeton llavës GazetaExpress

Kamerat GoPro kanë reputacion të shkëlqyeshëm kur bëhet fjalë për qëndrueshmërinë dhe rezistencë, ndërsa mund të përdoret edhe në situata ekstreme.

GoPro tash mund të jetë rezistuese edhe ndaj llavës, gjë të cilën mund ta shihni edhe në video.

Duket se edhe pavarësisht asaj se është djegur, kamera GoPro vazhdon të funksionojë, ndërsa kartela SD ka mbetur e paprekur.

    Data: 10 Nentor 2017 02:59
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera