Zbuloni gjithë miqtë që ju kanë fshirë nga Facebook - Gazeta Express

25/05/2017 14:53

Zbuloni gjithë miqtë që ju kanë fshirë nga Facebook

25/05/2017 14:53

Ka shumë aplikacione dhe shtesa të ndryshme në shfletues të cilët lehtë mund të gjejnë njerëzit të cilët ju kanë bërë ‘unfollow’ ose fshirë nga Facebooku.

Facebook zakonisht i ndalon këto shërbime, por me ndalimin e tyre del gjithmonë një shërbim tjetër i ri, transmeton Gazeta Express.

Still Friends është një aplikacion i thjeshtë por i dobishëm që ju lidhë me profilin tuaj dhe hyn në listën e miqve tuaj për të parë se kush nuk ndodhet më aty.