WhatsApp bën një ndryshim që s’do t’ju pëlqejë përdoruesve


01/01/2019

Aplikacioni që sot shënon rreth 1.5 miliardë përdorues, tashmë pritet të shfaqë reklamat e personalizuara në “statuset” tona.

Instagram dhe Facebook kanë kohë që kanë pranuar reklamat, por me sa duket nuk do të shpëtojmë nga ky fakt as nga aplikacioni jonë i preferuar “Whatsapp”. 

Bashkëthemeluesi Brian Acton, nuk ra dakord me ndryshimet e fundit mbi “ Whatsapp” gjë që solli dhe largimin e tij nga kompania.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart