Tableti Nokia N1 me ekran 7.9 inç (FOTO) - Gazeta Express

Tableti Nokia N1 me ekran 7.9 inç (FOTO)

26/05/2015 2:17

Ndër të tjera mësoohet se tableti mbështetet nga procesori 64-bit Intel Atom Z3580 SoC, që përfshin quad-core 2.3GHz CPU dhe PoëerVR G6430 GPU, bashkë me 2GB RAM dhe 32GB memorie.

Ndërkohë tableti ofron thuajse të gjitha shërbimet e sistemit operativ Android, duke përfshirë edhe Google Play Store.