Super mini kompjuteri Windows 10 me projektor e ekranin me prekje - Gazeta Express

Super mini kompjuteri Windows 10 me projektor e ekranin me prekje

21/07/2016 2:07

Ky super mini kompjuter Windows 10 ka projektor dhe ekran me prekje 7inch me rezolucion 1280 x 800 pixels, transmeton koha.net.

Sunty SP-001 Windows mini PC ka procesorin Intel Atom x5-Z8300 i cili përkrah deri në 2GB RAM ndërsa ka 32GB hapësirë në memorie.

Projektorin ofron pamje 720p me madhësi 20 inch, ndërsa përkrah lidhjen 802.11ac WiFi, portin USB 3.0, portin për microSD dhe portin 1.4 HDMI, ndërsa ka sistemin operativ Windows 10 32 bit.