Simbol i një lufte të fuqishme, Apple nxjerr në treg 'iPhone' të kuq - Gazeta Express

Simbol i një lufte të fuqishme, Apple nxjerr në treg ‘iPhone’ të kuq

21/03/2017 15:46

Ngjyra e re e fortë u shtua në faqen e Apple sot pasdite. Funksioni i këtij telefoni nuk është ndryshe nga telefonat ekzistues “Iphone 7” dhe “Iphone 7 plus”, por ngjyra është simboli i një lufte të fuqishme: Më shumë se 36 milionë njerëz në botë janë duke jetuar me virusin HIV dhe Sidën; më shumë se dy të tretat e tyre jetojnë në Afrikën subsahariane, ku (RED) dhe Fondi Globali janë duke punuar për çrrënjosjen e kësaj sëmundjeje.

RED u themelua në vitin 2006 dhe ka gjeneruar më shumë se 465 milionë USD për Fondin Global e që atëherë dhe Apple ka bashkëpunuar me të