Si t’i shihni të gjithë njerëzit që ju kanë fshirë nga Facebooku


06/02/2017

Ndryshe nga Instagram dhe Twitter, Facebook është vendi ku njerëzit flasin me miqtë e tyre të vërtetë.

Kështu, në mënyrë që të mos “shokoheni” shumë, merreni sikur njerëzit jua kanë bërë “unfollow”, e jo “unfriend”.

Deleted përfshin një shtesë në Chrome që ju njofton sa herë që e “humbni” një shok në Facebook, transmeton Gazeta Express.

Kur e klikoni linkun, ai do t’ju tregojë nëse jeni fshirë nga lista e miqve të dikujt apo thjeshtë ai person e ka deaktivizuar llogarinë e tij.

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart