Samsung Galaxy S10, zbulohen çmimet e tre "bishave" të teknologjisë


23/01/2019

Tutto Android ka zbuluar detajet dhe çmimet në euro të secilit model Galaxy S10. Vihet re se celulari më i lirë do jetë 779 euro, ndërsa më i shtrenjti i të gjitha kohërave do jetë ai me memorie 1TB që do kushtojë 1,599 euro.

Ja çmimet e të gjithë smartphonëve që do dalin në shitje muajin e ardhshëm:

Galaxy S10 Lite 6GB / 128GB: 779 euro

Galaxy S10 6GB / 128GB: 929 euro

Galaxy S10 8GB / 512GB: 1,179 euro

Galaxy S10 + 6GB / 128GB: 1,049 euro

Galaxy S10 + 8GB / 512GB: 1,299 euro

Galaxy S10 + 12GB / 1TB: 1,599 euro

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart