Ndodh edhe kjo, një grua humbet punën shkaku i përdorimit të Facebook


02/02/2019

Ngjarja ka ndodhur në një provincë në Brescia dhe çështja kishte shkuar në gjykatë, por pas asaj të Apelit edhe Kasacioni e ka cilësuar sjelljen e saj “në kontrast me etikën” dhe që cenonte raportin e besimit.

Punëdhënësi që e kishte çuar çështjen në gjykatë kishte çuar si provë historikun e kompjuterit, ku rezultonin 6 mijë hyrje në internet, nga të cilat 4.500 në rrjetin social.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart