Mësoni nëse dikush ju ka hequr nga lista e miqve në Facebook


29/03/2017

Në Angli një sherr i dhunshëm shpërtheu në një klub nate pasi dy femra u zunë sepse njëra e kishte hequr tjetrën nga lista e saj në FB.

Por si mund ta mësosh një gjë të tillë?

Bëhet fjalë për një aplikacion, të quajtur “Who Deleted Me”, “Kush më ka fshirë”.

Pasi e shkarkoni, sa herë që hyni në FB, aplikacioni kryen një kontroll të listës dhe u tregon se cilët miq ju mungojnë nga lista.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart