Mbahet testi – Zbulohen veturat më të sigurta dhe të pasigurta të vitit 2018

25/12/2018 7:20

Testi ka të bëjë me përplasjen e makinës në një objekt të fortë dhe më pas matjes së treguesve si edhe parashikimit të dëmtimeve që mund të marrë drejtuesi dhe pasagjerët.

Krahas kësaj, makina përplaset me objekte në lëvizje apo statike në anësorë.

Në galerinë e mëposhtme mund të zbuloni makinat më të sigurta dhe ato më të rrezikshmet për vitin 2018.

Audi Q3 – Cilesohet si makina e trete me e sigurt per vitin 2018. Mbron pasagjeret si edhe shoferin

Lexus ES Cilesohet si makina e dyte me e sigurte per vitin 2018. Ofron mbrojtje te mire permes kabines dhe air bag-eve

Mercedes A Class – Ka rezultuar si makina me e sigurt per vitin 2018. Mbron shume mire femijet dhe ofron siguri te madhe per shoferin ne rastet e rreziqeve te paparashikuara ne rruge

Citroen Berlingo/Peugeot Rifter/ Vauxhall Combo – Kane rezultuar si makinat e trete me pak te sigurta per vitin 2018

Jeep Wrangler – Rezulton si makina e dyte e pasigurte per vitin 2018 sipas Euro NCAP

Fiat Panda – Kabina e saj dhe sistemet e bejne makinen me te rrezikshme per vitin 2018