Ky është hulumtimi më i madh i bërë nga Facebook


20/09/2015

Ky është një ndër hulumtimet më të mëdha të lidhura me “Facebook”. Nga rezultatet nxirren më tepër përfundime, ndër të cilat fakti që koha më e popullarizuar për të publikuar është vonë në mëngjes ose gjatë drekës, ndërsa koha më së paku e popullarizuar është natën vonë.

fdgtr6yyh

Kur bëhet fjalë për ditët, më së shumti ka publikime të martën dhe të mërkurën, ndërsa më së paku gjatë fundjavës.

gbty6u

Për të publikuar në Facebook, përdoruesit më rrallë përdorin aplikacione tjera dhe zakonisht e përdorin direkt rrjetin Facebook për të publikuar në të.

fgty6y

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart