Ky është drifti më i çmendur që keni parë ndonjëherë [VIDEO]


05/03/2018

Kjo rrëshqitje (drift) me shpejtësi të madhe realizohet me vetura Toyota Supra të cilat njihen si vetura të përshtatshme për këtë lloj rrëshqitjeje, transmeton Express. Por ajo çfarë e bënë këtë rrëshqitje të jashtëzakonshme është shpejtësia e madhe si dhe terreni me borë.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart