Ja si të zbuloni gjithë miqtë që ju kanë fshirë nga Facebook (Foto) - Gazeta Express

Ja si të zbuloni gjithë miqtë që ju kanë fshirë nga Facebook (Foto)

27/05/2017 7:35

Ka shumë aplikacione dhe shtesa të ndryshme në shfletues të cilët lehtë mund të gjejnë njerëzit të cilët ju kanë bërë ‘unfollow’ ose fshirë nga Facebooku.

Facebook zakonisht i ndalon këto shërbime, por me ndalimin e tyre del gjithmonë një shërbim tjetër i ri.

është një aplikacion i thjeshtë por i dobishëm që ju lidhë me profilin tuaj dhe hyn në listën e miqve tuaj për të parë se kush nuk ndodhet më aty./IliriaNews/