Ja si të mësoni nëse dikush ju ka hequr nga lista e miqve në Facebook - Gazeta Express

Ja si të mësoni nëse dikush ju ka hequr nga lista e miqve në Facebook

28/03/2017 14:00

Në Angli një sherr i dhunshëm shpërtheu në një klub nate pasi dy femra u zunë sepse njëra e kishte hequr tjetrën nga lista e saj në FB.

Por si mund ta mësosh një gjë të tillë?

Bëhet fjalë për një aplikacion, të quajtur “Who Deleted Me”, “Kush më ka fshirë”.

Pasi e shkarkoni, sa herë që hyni në FB, aplikacioni kryen një kontroll të listës dhe u tregon se cilët miq ju mungojnë nga lista.

Ja link:

http://www.deleted.io/