A ja vlejnë modelet AMG në borë? Shikojini testimet e këtij italiani


08/01/2019

Për këtë gjë është përkujdesur YouTuber-i, Marchettino, i cili teston tri modele në Alpet italiane.

Ato janë Mercedes-AMG GT Coupe 63S, E53 AMG Coupe dhe CLA 45 AMG.

Sliding +1400cv of Mercedes AMG Cars in the Snow! ???? [Sub ENG]

Subscribe! http://bit.ly/SubscribeToMarchettino – I head over Livigno to join the Mercedes AMG Driving Academy, Mercedes’ very own driving course on a private snowy racetrack! During the day we got to play with the new GT63S AMG, as well as with the fresh E53 AMG and CLA45 AMG facelift.. good fun!

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart