Asfaltim në rrugën Brodec – Tanushë, komunikacioni me ndërprerje të përkohshme - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

09/10/2019 10:06

Asfaltim në rrugën Brodec – Tanushë, komunikacioni me ndërprerje të përkohshme

Ballina

Gazeta Express

09/10/2019 10:06

Komunikacioni i rrugës rajonale P2239 në pjesën Brodec – fshati Tanushë në mëngjes prej orës 8 e deri 17 pasdite do të jetë me ndërprerje të përkohshme për shkak të punëve të planifikuara ndërtimore për asfaltim.

NP “Rrugët e Maqedonisë” apelon në durim deri te pjesëmarrësit në komunikacion dhe kujdes maksimal në këtë pjesë deri në përfundimin e aktiviteteve ndërtimore.