Arrestohet prokurorja speciale Katica Janeva - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

21/08/2019 13:16

Arrestohet prokurorja speciale Katica Janeva

Ballina

Gazeta Express

21/08/2019 13:16

Forca policore kanë ndërhyrë në shtëpinë e saj në Kozle dhe po arrestojnë prokuroren speciale.

Raportohet se për Katica Janevën dyshohet për rastin “Reket” dhe rreth saj jozyrtarishtë ekzistojnë edhe dëshmi.

Për informata më të detajuara do të ketë edhe konferencë nga MPB.