Anulohet gjykimi për rastin “Tortura”, gjykatësja në gjendje të rëndë shëndetësore


Gazeta Express
9 Tetor 2019 12:40

Gjykimi për mënyrën e arrestimit të Ljube Boshkovskit në vitin 2011, respektivisht për rasti “Tortura” shtyhet për në 22 tetor, për shkak të sëmundjes së gjykatëses Aleksandra Ristevska.

Rasti është në fazën e dëshmive, ndërsa përfaqësues nga Prokuroria është Lubomir Llape.

Për arrestimin jonjerëzor të Lube Boshkoskit më 6 qershor të vitit 2011 është akuzuar Sasho Mijallkov dhe gjashtë pjesëtarë të njësisë policore “Alfa”. Boshkoski u arrestua, e më pas edhe u dënua për financim të paligjshëm të partisë së tij “Të bashkuar për Maqedoninë”.

Te fundit


Kthehu lart