Ambasada turke mundohet ta fshijë skandalin, e përmirëson postimin “Kosovë e Metohi” - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

12/07/2019 12:18

Ambasada turke mundohet ta fshijë skandalin, e përmirëson postimin “Kosovë e Metohi”

Ballina

Gazeta Express

12/07/2019 12:18

Ambasada turke në Beograd ka “përmirësuar” gabimin e saj që e kishte bërë dje në një postim në faqen e saj zyrtare në Facebook.

Ambasada turke kishte shkruar se ambasadori Tanju Bilgiç u takua me drejtorin e zyrës për Kosovë dhe Metohi, Marko Gjuriq, për të diskutuar situatën aktuale, kështu duke iu referuar Kosovës si “Kosovë dhe Metohi”.

Por sot, ambasada turke në Beograd pas reagimeve të shumta në këtë publikim nga komentuesit kosovarë, ka hequr pjesën Metohi dhe ka lënë vetëm emrin Kosovë në fotografitë ku shihen ambasadori turk në Beograd dhe drejtori i ashtuquajtur zyrës për Kosovë, Marko Gjuriq. /GazetaExpress/

Postimi i ambasadës turke në Beograd, ku i është referuar Kosovës si “Kosova dhe Metohia”

Postimi i përmirësuar