Albin Kurtit i vjen një letër nga Amerika – Sekretari Blinken ka disa kërkesa për të, veçmas për dialogun me Serbinë

Sekretari Amerikan i Shtetit, Antony Blinken, i ka shkruar letër kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit. Bashkë me letrën erdhën edhe disa kërkesa për Kurtin, veçmas për dialogun Kosovë-Serbi që pritet t’i normalizojë marrëdhëniet mes shteteve. Përveç dialogut, në letër përmendet edhe disa tema tjera si: sundimii i ligjit, mbrojtja e të drejtave të minoriteteve dhe … Continue reading Albin Kurtit i vjen një letër nga Amerika – Sekretari Blinken ka disa kërkesa për të, veçmas për dialogun me Serbinë