Aktorja: Nuk e gjeta emrin në listë, e djathta e ka ndarë mendjen që do mbetet në opozitë

Denoncimet e anëtarëve të PD-së për mosgjetjen e emrit në listat e votuesve për zgjedhjen e kryetarit të ri, po shtohen gjithnjë e më shumë. Një rast i tilë është dhe ai i aktores Bruna Borova. Përmes një postimi në rrjetet sociale, aktorja Borova tregon se kur ka shkuar sot të votonte, nuk e ka … Continue reading Aktorja: Nuk e gjeta emrin në listë, e djathta e ka ndarë mendjen që do mbetet në opozitë