Aksidenti tragjik në Llaskarcë, dëshmojnë dëshmitarët okularë - Gazeta Express

Aksidenti tragjik në Llaskarcë, dëshmojnë dëshmitarët okularë

Ballina

Gazeta Express

06/11/2019 10:00

Me dëgjimin e dëshmitarëve, sot në Gjykatën Penale do të vazhdojë gjykimi për aksidentin me autobusin në Llaskarcë, në të cilët humbën 16 persona, ndërsa rëndë janë lënduar 37 persona.

Në seancën e sotme duhet të dëshmojnë një udhëtare e cila ka mori lëndine në aksident, si dhe pesë persona tjerë, në mesin e të cilëve edhe dëshmitarë okularë.

Në rastin akuzohen pronari i “Durmo Turs”, Durmish Beluli, përgjegjësi i kompanisë për transport, Remzi Miftari dhe shoferi i autobusit.