Aeroplani me pasagjerë shpërthen në flakë pak momente pasi zbret në pistë - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

16/11/2019 23:01

Aeroplani me pasagjerë shpërthen në flakë pak momente pasi zbret në pistë

Lajme

Gazeta Express

16/11/2019 23:01

Pak momente pasi mbërriti në aeroportin Sharm el-Sheikh në Egjipt, një Boeing 737-800 i menaxhuar nga një kompani me kosto të ulët ukrainase, ka shpërthyer në flakë.

Fluturimi nga Zaporizhzhia (Ukrainë) zbarkoi në pistë pa incidente, ndërsa po përpiqej të shkon në vendin e parkimit. Kur u ndal, papritmas shpërtheu një zjarr në mjetin kryesor të uljes së avionit.

Burimet lokale njoftojnë se shkak i incidentit ishte humbja e lëngut hidraulik në frenat e nxehta të avionit dhe se pasagjerët u evakuuan në mënyrë të sigurt.

Left main gear of SkyUp Boeing 737-800 caught fire at Sharm El-Sheikh Airport

Uploaded by AIRLIVE net on 2019-11-10.