Adresimi i plotë i Presidentit: Ju siguroj se nuk përballem me drejtësinë nga kjo zyrë nëse konfirmohet aktakuza

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi u është drejtuar qytetarëve pas propozim-aktakuzës nga Zyra e Prokurorit të Specializuar që njoftoi se u ka dërguar Dhomave të Specializuara të Kosovës, me seli në Hagë, një aktakuzë me dhjetë pika për shqyrtim, në të cilën presidenti Thaçi, kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli dhe të tjerë, … Vazhdoni me leximin e Adresimi i plotë i Presidentit: Ju siguroj se nuk përballem me drejtësinë nga kjo zyrë nëse konfirmohet aktakuza