Abazi ish-kolegëve të VV-së: S’mundeni me shit pastërti me njerëz si Armend Muja e Mimoza Kusari

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Haki Abazi, në fjalën e tij në Kuvendin e Kosovës ka folur rreth krijimit të Komisionit Hetimor Parlamentar për rezervat e shtetit dhe qëndrimin e VV-së kundër themelimit të komisionit hetimor, shkruan Gazeta Express. Abazi ka thënë se VV-ja i ka marrë 51 % meqë në të kaluarën ka kritikuar … Continue reading Abazi ish-kolegëve të VV-së: S’mundeni me shit pastërti me njerëz si Armend Muja e Mimoza Kusari