A2 raporton se është planifikuar vrasja e Albin Kurtit, publikon edhe emrin e atentatorit

Në vitin 2021, Njësia Kundër Terrorizmit në Kosovë ka zbuluar një plan për të vrarë kryeministrin Albin Kurti dhe dy persona të tjerë nga një shtetas nga Shqipëria. Të paktën kështu rezulton në një dokument i bërë publik këtë të hënë nga hakerat, i cili dyshohet se është marrë nga emaili i Drejtorit të Përgjithshëm … Continue reading A2 raporton se është planifikuar vrasja e Albin Kurtit, publikon edhe emrin e atentatorit