A u rrahën deputetët e LDK-së me ata të LVV-së në Kuvend?

Një incident ka ndodhur pas mbledhjes së Komisionit për Punë të Jashtme, raporton Gazeta Express. Disa burime kanë bërë të ditur se pas kësaj mbledhjeje, deputeti i LVV-së, Gazmend Gjyshinca, është përfshirë në një përplasje me deputetët e LDK-së Arben Gashi dhe Kujtim Shala. Paraprakisht Shala dhe Gjyshinca kishin pasur edhe një përplasje në Komision. … Continue reading A u rrahën deputetët e LDK-së me ata të LVV-së në Kuvend?