A është kjo delja me kokën më të fortë në botë - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

26/11/2019 0:00

A është kjo delja me kokën më të fortë në botë

Fun

Gazeta Express

26/11/2019 0:00

Një dele e zezë skoceze gjeti një lodër të re për të kaluar ditën të kalonte në Ishullin e Mull.

Pronari i tij, Rhoda Munro, i siguroi delet 10 muajshe Rocky të bënte bujë, duke e incizuar dhe publikuar në Facebook.

Munro i tha Storyful se dashi është një tifoz i madh i lodrës së tij të re,

“Rocky luan gjithmonë me këtë lodër. Unë e dëgjoj atë çdo natë ,zakonisht pas darkës”, deklaroi ai.