A e keni marrë patentë shoferin me meritë? Kush ka përparësi në këtë kryqëzim? - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

21/11/2019 7:39

A e keni marrë patentë shoferin me meritë? Kush ka përparësi në këtë kryqëzim?

Fun

Gazeta Express

21/11/2019 7:39

A mendoni se jeni shofer i mirë? Në mediat sociale po qarkullon një ilustrim i një kryqëzimi që ka bërë konfuzë shumëkënd, ngase gjykuar nga përgjigjet, del se shumë shoferë nuk e meritojnë patentë shoferin që e posedojnë.

Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzimin pa semaforë ndodhet një kamion, makinë dhe autobus.

Kamioni duhet të kthehet majtas, makina djathtas pasi autobusi shkon drejt. Si do të bëhet kjo?

Përgjigjuni në komente.