A do të hiqen ora policore dhe maskat, sot shqyrtohen masat anti-Covid

Ushtruesja e detyrës së ministrit të Shëndetësisë, Dafina Gexha-Bunjaku, sot do të mbajë takim virtual me Asociacionin e Komunave të Kosovës. Këta të fundit, kërkojnë që masat anti-Covid të lehtësohen, pas rënies së numrit të rasteve pozitive me koronavirus, shkruan Express Drejtori i Asociacionit të Komunave të Kosovës, Sazan Ibrahimi, ka deklaruar për Express se … Continue reading A do të hiqen ora policore dhe maskat, sot shqyrtohen masat anti-Covid