A do të hiqen ora policore dhe maska, nga Ministria e Shëndetësisë flasin për masat e reja

Ministria e Shëndetësisë do t’i shqyrtojë javën e ardhshme masat anti-Covid që janë në fuqi. Por, paraprakisht, gjatë ditës së sotme MSh do të marrë një vlerësim nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, për situatën gjatë dy javëve të fundit, shkruan Express Gjatë javës së ardhshme do të shqyrtohen masat anti-Covid që janë … Continue reading A do të hiqen ora policore dhe maska, nga Ministria e Shëndetësisë flasin për masat e reja