A do ta hapë Spanja Zyrën Tregtare dhe Kulturore në Kosovë, nga Madridi flasin ekskluzivisht për Express

Nga Qeveria e Spanjës s’kanë pranuar që të japin ndonjë informacion lidhur me paralajmërimet për hapjen e një Zyre Tregtare dhe Kulturore në Prishtinë. Nga Madridi, në një përgjigje ekskluzive për Gazetën Express, kanë thënë se qëndrimi karshi pavarësisë së Kosovës mbetet i pandryshueshëm, megjithatë kanë theksuar se qasja ndaj të dy palëve, Kosovës edhe … Continue reading A do ta hapë Spanja Zyrën Tregtare dhe Kulturore në Kosovë, nga Madridi flasin ekskluzivisht për Express