9 foto ku Ledri dhe e dashura e tij janë shfaqur në të njëjtin vend, pa rënë në sy - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

20/09/2019 15:50

9 foto ku Ledri dhe e dashura e tij janë shfaqur në të njëjtin vend, pa rënë në sy

Ballina

Gazeta Express

20/09/2019 15:50

Zërat se Ledri Vula është i lidhur me një vajzë që jeton në Gjermani, Sara Hoxha, nisën dy vite më parë, megjithatë dyshja është përpjekur ta mbajë lidhjen jashtë vëmendjes mediatike dhe le të themi se ia ka dalë me sukses.

Por deklaratat e fundit të reperit, ku shprehu dëshirën për t’u bërë baba, rikthyen në vëmendje historinë e tij të dashurisë.

Prej kohësh, Sara dhe Ledri shfaqen bashkë në ambiente të njëjta, thjesht pa rënë në sy.

Në Instagram, të dy duket se përpiqen të mos postojnë foto në ambiente të njëjta njëkohësisht.

Megjithatë asgjë nuk humbet në internet, ndaj në fotogalerinë gjeni nëntë foto që konfirmojnë romancën e tyre.