9 arsyet pse nuk bëni gjumë të mirë - Gazeta Express

Gazeta Express

25/04/2019 19:11

Me i fundit

9 arsyet pse nuk bëni gjumë të mirë

Gazeta Express

25/04/2019 19:11

Gjumi i tepërt është burim i shumë sëmundjeve.

Është e rëndësishme që trupi të pushojë duke larguar në këtë mënyrë stresin dhe lodhjen.

Më poshtë njihemi me disa nga arsyet e përgjumjes:

Anemia

Diabeti

Sëmundja e Celiakisë

Sëmundja inflamatore blinare

Hipotiroidizmi

Sëmundja e sklerozës

Sindroma e shqetësimit të këmbëve

Apnea e gjumit

Sindroma e lodhjes kronike