73 vjeçar dhe sfidon djemtë e rinj, Sylvester Stallone tregon muskujt - Gazeta Express

73 vjeçar dhe sfidon djemtë e rinj, Sylvester Stallone tregon muskujt

Ballina

Gazeta Express

19/09/2019 16:09

Sylvester Stallone duket se ka arritur të ruajë format fizike, edhe pse në moshën 73-vjeçare.

Aktori i emëruar për çmimin Oscar u duk që nuk e ka lënë stërvitjen ndërsa u zhvesh në një qendër tregtare në Nju Jork, duke provuar veshje të ndryshme.

Ndryshimi më i madh në fakt, nga pamja e tij në vitin 1976, kur luajti boksierin Rocky për herë të parë, ishte tatuazhi i madh në krahun e djathtë, kushtuar gruas së tij.