Fëmijët e 5 njerëzve më famëkeq që njeh historia - Gazeta Express

Fëmijët e 5 njerëzve më famëkeq që njeh historia

Lajme

Gazeta Express

13/06/2019 8:05

Jo rrallë për veprat e prindërve paguajnë fëmijët e tyre.

Sado i keq të ketë qenë një prind, dhe sado keq t’u ketë bërë të tjerëve, më së shumti nga krimet e tij ndikohet familja.

Kjo, pasi duhet të jetojnë tërë jetën nën hijen e të bëmave të këqija që nuk i kanë bërë vetë, por që në një mënyrë janë pjesë e tyre.

Më poshtë ju njohim me këta fëmijë të 5 njerëzve më të këqij që njeh historia: