Prerja e fotove, mashtrimi që na bëhet online - Gazeta Express

Prerja e fotove, mashtrimi që na bëhet online

Fun

Gazeta Express

12/06/2019 18:56

Në epokën digjitale të rrjeteve sociale, arti për të pozuar dhe postuar foton perfekte nuk ka qenë kurrë më i theksuar më parë.

Filtrat e shumtë për të korrigjuar rrudhat në fytyrë nuk janë asgjë në krahasim me prerjen e fotografive.

Sido që të jetë, në prapavijë të këtyre fotografive qëndron situatë tërësisht tjetër nga ajo çfarë na u paraqitet online.

Për të kuptuar më tepër se për çka bëhet fjalë, shikoni fotografitë e mëposhtme.

SHPËRNDAJE