Besoni ose jo, këto fotografi janë bërë në qendër të Parisit - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

23/05/2019 7:56

Besoni ose jo, këto fotografi janë bërë në qendër të Parisit

Lajme

Gazeta Express

23/05/2019 7:56

Oxhakët nxjerrin tym nga kulmet me pëlhurë gome të shtëpive të improvizuara, ku jetojnë emigrant; nga vende të ndryshme.

Është një hekurudhë e braktisur në qendër të Parisit, që është bërë vendbanimi i qindra emigrantëve që kanë zgjedhur të jetojnë në një nga vendet më të dëshiruara të Evropës

Fëmijët luajnë në rrugicën mes shtëpive, teksa të rriturit gjatë ditës shkojnë në qytet, për të kërkuar punë dhe për të marrë ndihmat.

Jetesën në këto shtëpi e bën edhe më të vështirë mungesa e kanalizimit dhe ujësjellësit.

Pastrimi dhe rregulli është mjaft i lart, duke pasur parasysh se gjithçka është e improvizuar, teksa mungojnë kushtet elementare.