6 dallimet që tregojnë nëse mbushësi është origjinal apo fals


Gazeta Express
15 Prill 2019 8:44

Në këtë galeri më poshtë, mund t’i shihni 6 dallimet që tregojnë nëse mbushësi i celularit është origjinal apo fals.

Shikoni mirë dhe herën tjetër kur të blini një mbushës, mos u mashtroni nga ai fals.

Te fundit


Kthehu lart