2019’ta solli edhe këto imazhe mahnitëse nga hapësira dhe toka - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

20/09/2019 1:54

2019’ta solli edhe këto imazhe mahnitëse nga hapësira dhe toka

Fun

Gazeta Express

20/09/2019 1:54

Astrofotografia është ndoshta një nga llojet më të vështira dhe të specializuara të fotografisë, por nëse jeni profesionistë dhe të durueshëm, rezultati do jetë befasues, mbase imazhet më bukura që mund të shihni ndonjëherë.

Observatori Mbretëror i Greenwichit ka zbuluar fituesit e konkursit të vjetor ‘Astronomy Photographer of the Year’, dhe cilësia e fotove konkurruese ishte spektakolare.

Këtë vit, u prezantuan 4602 foto nga 90 vende të ndryshme të botës. Këto janë disa sosh