20 mijë euro shpërblim për personin që jep informacione për autorin e vrasjes së trefishtë në Deçan

Qeveria e Kosovës ofron 20 mijë euro shpërblim për secilin qytetar që jep informacione për autorin apo autorët e vrasjes së trefishtë në Gllogjan të Deçanit. Ndonëse i dyshuari apo të dyshuarit e vrasjes së shoferit të autobusit dhe dy nxënësve ndodhen akoma në arrati, Qeveria njofton ta shpërblejë me 20 mijë euro atë person … Continue reading 20 mijë euro shpërblim për personin që jep informacione për autorin e vrasjes së trefishtë në Deçan