14 vite me ju, festa e ditëlindjes nga data 9 tetor - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

07/10/2019 15:29

14 vite me ju, festa e ditëlindjes nga data 9 tetor

Lajme

Gazeta Express

07/10/2019 15:29

Tetorin e kësaj vjeshte ETC po feston 14 vjetorin e suksesit të saj. Përpjekjet e vazhdueshme ndër vite, punë e palodhshme dhe investime në staf, të gjitha këto që konsumatori të ketë trajtimin e duhur dhe të ndjehet si mbret.

Për gati një dekadë e gjysmë ETC ka ndryshuar tregun e shitjes me pakicë duke ofruar në një vend Asortimanin më të gjërë, çmimet më të mira dhe shërbimin profesional. Sot ETC është vend takimi më i bukur për të gjithë…

14 VITE ME JU, 14 DITË FESTA E DITËLINDJES NË ETC NGA DATA 9 DERI ME 22 TETOR

ETC ka hapur zemrën e saj duke sjellë për ju diçka më të veçantë dhe emocionuese.

  • Rreth 40 ARTIKUJ ME GRATIS
  • Mbi 200 ARTIKUJ ME ÇMIME SPECIALE
  • Deri në 50% ZBRITJE
  • Brendedhekategori ME ZBRITJE DERI 25%
  • Mbi 1000 Artikuj RISI
  • Mbi 5000 DHURATA PËR KONSUMATORË
  • Shumë SHPËRBLIME TË ÇASTIT

DHURATA DHE AKTIVITETE PËR FËMIJË

Nën melodinë e Happy Birthday të mërkurën me 9 tetor nga ora 12:00 bëhet prerja e Tortës së bashku me konsumatorët në ETC.

Në festën e ETC-së përveç që do të bëheni pjesë e shumë Surpizave ju do të keni mundësi që produktet e dëshiruara t’i bleni me çmime speciale. Jepni ngrohtësinë e duhu shtëpisë tuaj dhe riorganizimit të saj me gamën e gjërë të produkteve Risi.

Një Staf i përgaditur dhe profesional do të jenë aty për ju, në dizpozicion që blerjet e juaja t’i bëjnë sa më të lehta.

Duke pas parasysh fluksin e madh të konsumatorëve punëtorët e ETC-së në INFORMACION do të jenë në shërbimin tuaj. Të gjitha Ofertat mund t’ipërcjellni edhe online në Web Faqen e ETC-së: www.etc-ks.com apo përmes linkut të fletushkës online https://etcks.com/fletushka/flet/fletushkaditelindjaetc/ 

OFERTAT JANË NË DISPOZICION DERI NË SHPENZIM TË SASIVE PRANDAJ DUHET TË

NXITONI QË TË ARRINI BLERJEN TUAJ TË DËSHIRUAR.

Le të festojmë deri në maksimum sot dhe të rifreskohemi për një të nesërme të re me suksese të reja!