10 krahasimet që kanë tronditur botën - Gazeta Express

10 krahasimet që kanë tronditur botën

Ballina

Gazeta Express

21/09/2019 17:40

Njerëzit gjithmonë kanë tendencë të i krahasojnë gjërat. Sipas shkencës, njerëzit gjykojnë sepse e kemi nga natyra.

Duke qenë kur ne gjykojmë kështu  mbështetemi në vlerësimin e një grupi të gjerë situatash dhe cilësish.

Krahasimet vizuale të lënë pa fjalë dhe gojë hapur dhe këtë e konfirmojnë edhe këto foto, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Një ndërtesë para dhe pas vizatimit 

“Gjyshi im, Babi im, dhe unë 3 gjenerata”

“Para dhe pas dushit”

“Kam rikrijuar portretin e gjyshes time”

Çfarë ndryshimi në një periudhë shumë të shkurtër

Dallimi brenda 11 ditëve

Krahasim i dorës së njeriut me atë të ariut

Një lojtar i basketbollit me një gjimnaste.

E njëjta çante me dhe pa ‘flash’

Një gazetare me duart e një lojtari të basketbollit

I njëjti vend para dhe pas mjegullës

“Macja e tezës time është jashtëzakonisht e madhe”