Tech

  • Zhvilluesit e aplikacioneve Android dhe iOS nuk duken aq të interesuar për të transferuar aplikacionet e tyre në Windows 0

  • Audi Q5 merr notën maksimale në Crash-Test [Foto/Video] 0

  • LG prezantoi një televizor super të hollë që mund të ngjitet në mur [Video] 0

  • Adblock Plus lanson një shfletues për Android 0

  • Microsoft sjell versionet eksperimentale të Word, Excel dhe PowerPoint në Android 0

  • Emoji, gjuha më e re në internet 0