​Të gjitha biletat shiten për 60 sekonda (FOTO) - Gazeta Express

​Të gjitha biletat shiten për 60 sekonda (FOTO)

23/04/2015 22:32

Të gjitha biletat për meçin mes Floyd Mayweather dhe Manny Pacquiao që ishin në dispozicion në uebfaqen e Ticketmaster, janë shitur për 60 sekonda.

Edhe ato që kushtonin 7500 dollarë.

Andaj, ata që dëshirojnë të jenë në arenë, duhet të shkojnë tek opsionet e tjera ku biletat kushtojnë deri në 80 mijë dollarë.