Ceremonia hapëse e Lojërave Olimpike Dimërore LIVE – Kosova bën parakalim historik - Gazeta Express

09/02/2018 11:59

Ceremonia hapëse e Lojërave Olimpike Dimërore LIVE – Kosova bën parakalim historik

09/02/2018 11:59

Pas Lojërave Olimpike Verore në vitin 2016 Rio të Brazilit, Kosova sot për herë të parë merr pjesë edhe në Lojërat Olimpike Dimërore, me sportistin e vetëm, Albin Tahirin, i cili do të garojë në skijim, raporton Express.

Ekipi i Kosovës pritet të parakalojë i 71-ti.

Tahiri ka fituar normën olimpike në pesë disiplina të skijimit alpik.

Ai do të garojë në sllallom, sllallom të madh, super sllallom të madh, lëshim të shpejtë dhe kombinim alpik./

Ceremoninë mund ta ndiqeni drejtpërdrejt në videon më poshtë. /Express/ 

LIVE: Pyeongchang Winter Olympics opening fireworks display

LIVE: Elaborate fireworks display at the opening ceremony of 2018 Pyeongchang #WinterOlympics.