Shtëpia e Rihannas nuk mund të ishte ndryshe, këto pamje do u mahnitin


29/04/2018

Shtëpia ka një kinema dhe një dhomë bilardoje. Pamja në dhomën e ndenjes, muret e së cilës janë me xham, është mahnitëse.

Shtëpia po ashtu ka një palestër dhe një banja gjigande, për të mos folur për garderobën, e cila është një dhomë më vete.

Vila ka një pamje mbresëlënëse nga Hollywood Hills.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart