Marsela Çibukaj sërish me "The Voice of Italy", ja projekti (Foto) - Gazeta Express

08/06/2016 14:44

Me i fundit

Marsela Çibukaj sërish me "The Voice of Italy", ja projekti (Foto)

08/06/2016 14:44

Tre vjet më parë Marsela konkurroi në “The Voice of Italy”, (pasi kishte konkurruar në “The Voice of Albania” ku u shpall si zëri i dytë më i mirë shqiptar) dhe u përzgjodh nga këngëtarja shumë e njohur italiane, Noemi, shkruan Opinion.al. Rrugëtimi në talent shoë-n italian për Marselën nuk do të ishte shumë i gjatë, megjithatë ish-trajnerja e saj e ka marrë me vete në një tur koncertor që është duke zhvilluar aktualisht në Romë.

Lexo Edhe: